Bestillingsinformasjon

Vi anbefaler at våre kunder sender oss en enkel skisse som viser yttermål, hjørnevinkel og avslutninger på rekkverket de ønsker. Det er også ønskelig med et bilde av terrassen / området hvor rekkverket skal monteres. For å kunne beregne frakt så trenger vi adressen der rekkverket skal leveres

Vi vil da etter kort tid sende et tilbud eller kontakte kunde for eventuelle avklaringer av rekkverkets utforming

Kjøps- og betalings betingelser

Etter at mål og utforming er bekreftet, sender vi ut en faktura hvor 50% av kjøpssummen må betales før vi bestiller glass. De resterende 50% betales før rekkverket sendes eller etter avtale. Siden herdet, laminert glass må bestilles på mål og ikke kan kuttes etter herding, har vi ikke dette på lager. Alle glass bestilles på mål spesielt tilpasset hvert enkelt rekkverk og har estimert leveringstid på 3-4 uker. Dette fører til at vi har ca 4 ukers leveringstid på våre rekkverk.

Frakt

Våre forsendelser er alltid pakket på spesialpaller hvor glass og rekkverks komponenter godt beskyttet slik at de kommer frem til våre kunder uten skader. Vi har som mål og alltid kunne tilby billigst mulig frakt frem til der våre kunder ønsker at rekkverket skal leveres og det er derfor viktig at korrekt leverings adresse oppgis ved bestilling.

Det er selvfølgelig mulig å hente rekkverket selv fra våre lokaler i Lyngdal og dermed unngå frakt kostnader.